Prins Charles en Harry Beeld © ANP

Charles 'nog steeds woest' op Harry na Oprah: 'Te ver gegaan'

03 mei 2021 01:56

Hoewel de terugkeer van prins Harry (36) naar Engeland, voor het afscheid van zijn grootvader prins Philip, voor een verzoening had moeten zorgen, lijkt het tegendeel waar te zijn. Volgens een bekende Britse koningshuis-deskundige is prins Charles (72) nog altijd ziedend over het interview dat Harry en zijn vrouw Meghan (39) in maart aan Oprah Winfrey (67) gaven.

"Wat Charles betreft is Harry nu echt te ver gegaan"

"Prins Charles heeft het Harry nog niet vergeven dat hij zijn familie zo publiekelijk onder de bus heeft gegooid. Wat Charles betreft is Harry nu echt te ver gegaan, dit had binnen de familie uitgesproken moeten worden maar niet wereldwijd op televisie," aldus de bron aan US Weekly.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Harry heeft spijt van Oprah-interview'

Na afloop van de uitvaart van prins Philip werden de broers William en Harry samen gezien toen ze naar buiten liepen. De twee wandelden al pratend naar Windsor Castle, waar de familie na de dienst samenkwam. Veel kijkers hoopten op een verzoening tussen de twee broers, 'omdat ze samen het zwaarste moment uit hun leven hebben gedeeld', meent een fan. Hiermee wordt gedoeld op de dood van hun moeder Diana.

Maar hoewel William en Harry wellicht weer wat nader tot elkaar zijn gekomen, lijkt dat vooralsnog niet het geval met prins Charles. Hij zou het vooral zeer moeilijk hebben met uitspraken die zijn zoon Harry en diens vrouw Meghan hebben gedaan over het privéleven van de koninklijke familie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eén gezicht: prinses Amalia begint steeds meer op Beatrix te lijken

De Britten zijn nog lang niet klaar met napraten over het grote interview van Harry en Meghan bij Oprah. Gisteravond doet Discovery+ daar nog een schepje bovenop met de documentaire Meghan en Harry: Recollections May Vary waarin ze met lichaamstaal- en stem-deskundigen de uitspraken van het stel nog eens onder de loep nemen. Je bekijkt er alles over in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!