Beeld © ANP

Dit wil je (stiekem) weten over het geheime Instagram-account van Máxima

07 mei 2021 10:14

Liken, reageren en stories kijken: koningin Máxima (49) doet het waarschijnlijk allemaal met haar geheime Instagram-account. Geheim inderdaad, want haar gebruikersnaam is niet bekend bij het grote publiek. Toch licht royaltydeskundige Marc van der Linden (51) nu een tipje van de sluier op over het account.

"Dat is vooral om haar dochters in de gaten te houden"

Koningin Máxima is volgens Marc van der Linden gewoon te vinden op Instagram en TikTok, zo onthult hij in zijn nieuwe boek Máxima 50 jaar. Aan RTL Boulevard vertelt hij: "Dat is vooral om haar dochters in de gaten te houden."

De gebruikersnaam van de royal heeft daarom ook een bijzondere betekenis. "Ze heeft de naam van een vogel gekozen die heel hoog boven een bepaald gebied hangt, maar ontzettend goede ogen heeft en zelfs een muisje kan zien lopen."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Marc van der Linden: 'Oom koningin Máxima overleden'

Marc ziet de overeenkomsten tussen de vogel en Máxima en vindt het vooral erg grappig. "Ze hangt als een moeder boven haar dochters om meteen in te grijpen als het verkeerd gaat." Wat de precieze accountnaam van onze koningin is, houdt de royaltydeskundige voor zichzelf.

Meer van dit soort onthullingen over onze koningin lees je in het boek Máxima 50 jaar, nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Máxima kiest voor outfit uit een 'oudere collectie' voor Koningsdag

Op maandag 17 mei wordt onze koningin 50 jaar en dat vieren wij op zondag 16 mei met een speciale uitzending van RTL Boulevard! Je ziet de RTL Boulevard Special: Máxima 50 op 16 mei om 21.25 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!