Máxima, Amalia, Alexia en Ariane Beeld © Getty Images

Dit heeft koningin Máxima voor Moederdag gekregen

10 mei 2021 19:02

Máxima (49) heeft er een muzikale dag op zitten. De koningin was als erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas te gast op verschillende basisscholen in ons land, waar leerlingen en artiesten voor haar optraden. Maar tussen de muzikale klanken door wisten een paar kids ook nog een prangende vraag te stellen aan de koningin.

"Een dikke knuffel, om te beginnen"

Het is exact een week voor haar vijftigste verjaardag dus kon Máxima, tussen de optredens door, ook nog eens rekenen op cadeautjes van de kids. Bovendien verzamelden een handjevol leerlingen alle moed om Máxima een vraag te stellen. Zo vroeg Gijs zich af waar prinses Alexia vanmiddag was. De koningin legde volgens AD uit dat ze weer eens naar school mocht, en dat haar zussen thuis aan de bak moesten. "Amalia is hard aan het studeren, want die begint bijna aan haar eindexamens."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo zag het leven van Máxima eruit vóór Willem-Alexander

Als de koningin haar biezen al bijna pakt, besluit Miracle ook nog een vraag te roepen: wat heeft ze voor Moederdag gekregen? Máxima: "Een dikke knuffel, om te beginnen. Maar ook een bos bloemen en een zelfgemaakte kaart met droogbloemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL Boulevard viert 50ste verjaardag Máxima met special

Ook onze oosterburen laten Máxima's verjaardag niet zomaar voorbijgaan: ze hebben een heuse docu over het leven van onze koningin gemaakt. Je bekijkt er alles over in onderstaande video.

Duitsers trekken alles uit de kast voor 50e verjaardag Máxima

05:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dionne Stax: 'Koningin Máxima en ik zijn harde werkers'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!