Koningin Máxima Beeld © RVD - Z.M. de Koning

Willem-Alexander maakt prachtige foto's van Máxima

16 mei 2021 16:26

Koning Willem-Alexander (54) heeft begin deze maand enkele prachtige foto's gemaakt van zijn vrouw, koningin Máxima. Ter ere van haar 50ste verjaardag, op maandag 17 mei, heeft de Rijksvoorlichtingsdienst deze nu openbaar gemaakt.

"De foto’s zijn begin deze maand gemaakt door de koning in de tuin van Paleis Huis ten Bosch"

'Morgen wordt Koningin Máxima vijftig jaar! Ter gelegenheid van haar verjaardag zijn drie nieuwe foto’s gepubliceerd. De foto’s zijn begin deze maand gemaakt door de Koning in de tuin van Paleis Huis ten Bosch', laat het koninklijk paleis weten op Instagram. De post kan al snel rekenen op duizenden likes en honderden reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koningin Màxima steelt de show in creatie van Iris van Herpen

Vanavond, zondag 16 mei, is er op RTL4 een special aflevering te zien waarin RTL Boulevard onze koningin in de spotlight zet.

In de special duiken royalty-experts Justine Marcella en Marc van der Linden in het leven in van onze koningin. Van haar jeugd tot haar rol als meest populaire lid van het koninklijk huis. Verder zullen fashion-deskundige Nikkie Plessen en beauty-deskundige Leco van Zadelhoff Máxima’s geweldige koninklijke verschijning door de jaren heen nog eens grondig onder de loep nemen.

Met Argentijnse Máxima-watchers praten we over haar jeugd op het platteland van Argentinië en hoe Argentinië doorsijpelt in de opvoeding van de drie prinsessen. Verder vertelt Job Cohen hoe hij gevraagd werd voor de voltrekking van het burgerlijk huwelijk. 

En wat vinden ze thuis op het paleis eigenlijk van hun persiflages in onder andere Lucky TV? Martine Sandifort en Sander van de Pavert over ‘hun’ Máxima.

 

Je ziet de RTL Boulevard Special: Máxima 50 zondag om 21.25 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!