Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Getty Images

Meghan, Archie én Lady Gaga te zien in trailer documentaire prins Harry

17 mei 2021 16:31

De officiële trailer van 'The Me You Can't See', de documentairereeks van Oprah Winfrey (67) en prins Harry (36), is uit. In die trailer maken onder anderen Meghan (39), zoon Archie (2) en Lady Gaga (35) hun opwachting.

"De beslissing maken om hulp te zoeken is geen teken van zwakte"

Mentale gezondheid is één van de populairste en meest actuele maatschappelijke onderwerpen van het moment, dus een documentairereeks van de hand van Harry mag niet uitblijven. Op vrijdag 21 mei lanceert Apple TV+ zijn documentaire en dankzij de onderstaande trailer van The Me You Can't See krijgt de wereld alvast een voorproefje. Ook Meghan en zoon Archie laten zichzelf zien. 

In de trailer stuiteren de emoties alle kanten op. Zowel Gaga als Oprah zijn in tranen. Daarna vertelt Harry: "De beslissing maken om hulp te zoeken is geen teken van zwakte. In de wereld van vandaag is het meer dan ooit een teken van kracht." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Serie van Harry en Oprah over mentale gezondheid komt op 21 mei

Harry en Oprah willen met de documentaire het taboe rond geestelijke gezondheidsproblemen doorbreken. De twee spreken voor de serie met mensen van over de hele wereld die te maken hebben met de dagelijkse uitdagingen van mentale problemen. Zo laat Lady Gaga zich van haar gevoelige kant zien en vertellen onder anderen bekende Amerikaanse sporters en een actrice over hun worstelingen met hun mentale gezondheid.

In aanloop naar de release van The Me You Can't See sprak Harry onlangs nog in een podcast. Daar haalde hij uit naar zijn eigen opvoeding. Wat hij zijn vader precies verwijt, zie je in de video hieronder. 

'Prins Harry haalt in podcast uit naar opvoeding door Charles'

05:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Harry heeft spijt van Oprah-interview'

The Me You Can't See is vanaf 21 mei te zien op Apple TV+. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!