Harry en Meghan Beeld © Getty Images

Zoek de verschillen: eerste foto hoofdrolspelers Harry en Meghan-film

20 mei 2021 14:54

'Third time's a charm' moeten ze bij Lifetime gedacht hebben. Het Amerikaanse tv-netwerk komt namelijk met een derde film over prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39). In 'Harry & Meghan: Escaping the Palace' staat hun 'ontsnapping' aan het koninklijk huis centraal. En de eerste beelden zijn... eh, hier.

Ter ere van het derde huwelijksjubileum van Meghan en Harry deelde producent Lifetime woensdag alvast de eerste beelden van het acteurskoppel. De outfits van het paar doen denken aan wat de hertog en hertogin van Sussex droegen tijdens de Commonwealth Day-dienst in maart 2020, het laatste publieke optreden van het duo als royals.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan, Archie én Lady Gaga te zien in trailer documentaire prins Harry

Harry & Meghan: Escaping the Palace is dus al de derde film die wordt gemaakt over het leven van de prins en zijn vrouw. In 2018 kwam de film Harry & Meghan: A Royal Romance uit, gevolgd door Harry & Meghan: Becoming Royal in 2019. De derde in het rijtje zal vooral gaan over het feit dat de Sussexjes begin 2020 een stapje terug deden uit de koninklijke spotlights. Ook het eerste levensjaar van zoontje Archie, het ouderschap en hun verhuizing naar Californië komen voorbij in de film.

Traditiegetrouw stappen wederom twee nieuwe sterren in de schoenen van Harry en Meghan. In de eerste film werd het paar gespeeld door actrice Parisa Fitz-Henley en acteur Murray Fraser. In 2019 namen Tiffany Smith en Charlie Field die rol over. Nu is het de beurt aan Sydney Morton en Jordan Dean om hun beste beentje voor te zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William krijgt coronaprik, maar trekt aandacht met iets anders

Harry & Meghan: Escaping the Palace gaat naar verluid dit najaar in première. Alles over het spraakmakende vertrek zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle: 'Focus op geluk is cruciaal bij coronaherstel'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!