Beeld © ANP

Willem-Alexander en Máxima op handen en knieën aan het werk voor NLdoet

28 mei 2021 16:34

Het koningspaar is vandaag te zien zoals ze nooit worden gezien: in spijkerbroek werken Willem-Alexander (54) en Máxima (50) op handen en knieën om zo hun steentje bij te dragen aan NLdoet.

De maatpakken en designerjurken blijven vandaag in de kast, net zoals de torenhoge pumps die Máxima normaal gesproken draagt als ze voor haar werk op pad gaat. Het koningspaar mag eindelijk een keer casual gekleed naar buiten. Voor de vrijwilligersactie NLdoet, waar ze sinds een paar jaar aan meewerken, steken ze hun handen uit de mouwen.

De rollen zijn voor één dag eens omgedraaid. Waar Willem-Alexander en Máxima op Paleis Huis ten Bosch niet zelf het onkruid tussen de tegels hoeven te trekken of de straat schoonspuiten, doen ze daar deze keer niet moeilijk over. Het levert een paar mooie kiekjes op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Máxima ziet Amalia niet als toekomstige koningin: 'Mijn kleine baby'

Gelukkig heeft Máxima voor de gelegenheid de juiste schoenen aangetrokken. Gisteren ontstond er ophef toen ze met een laf hakje een werkbezoek aan Limburg aflegde. "Ik viel van mijn stoel", aldus royaltydeskundige Justine Marcella. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Marc: 'Máxima had geluk met rommelige Matthijs'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!