Eloise van Oranje Beeld © Instagram @eloisevanoranje

Gravin Eloise is jarig én bereikt bijzondere mijlpaal

08 juni 2021 16:42

Niemand minder dan 'gravinfluencer' Eloise van Oranje is vandaag jarig: ze mag alweer 19 kaarsjes uitblazen. En ze bereikt op deze zonnige dag nóg een mijlpaal, laat ze weten op social media.

"De 260k gehaald! Dank jullie wel"

Eloise heeft deze dinsdag namelijk precies 260.000 volgers op Instagram gehaald, een persoonlijk record. 'De 260k gehaald! Dank jullie wel', laat ze weten. De oudste dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn staat er inmiddels om bekend dat ze veel van haar privéleven deelt op haar eigen social media. Zo toonde ze gisteren dat ze gele bloemen heeft gekocht voor haar verjaardag. Vandaag bedankt ze iedereen voor de vele verjaardagswensen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje geslaagd voor autorijbewijs

Eloise van Oranje

Het is een echte feestweek voor Eloise, want afgelopen vrijdag liet ze nog weten dat ze geslaagd is voor haar rijexamen. Het was de tweede keer dat Eloise haar rijexamen aflegde. Een kleine twee weken eerder zakte ze nog voor haar rijbewijs.

Overigens zit ze zéker niet stil, binnenkort brengt Eloise haar eerste boek uit. Daarin vertelt ze over haar nog jonge leven. In de video hieronder deelt ze bijzonder nieuws over dat boek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gravin Eloise feliciteert jarige moeder Laurentien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!