Eloise van Oranje Beeld © Tijd voor MAX, NPO, 10-06-2021

Eloise van Oranje maakt talkshow-debuut: 'Helemaal leuk'

10 juni 2021 19:41

Volgende week komt het eerste boek uit van Eloise van Oranje: 'Leaning by doing'. Om de stijlgids alvast te promoten is ze deze middag te gast bij 'Tijd voor MAX', waar de gravinfluencer haar talkshow-debuut maakt. "Helemaal leuk", vindt de 19-jarige het als presentator Sybrand Niessen (59) haar vraagt hoe ze het zo ver vindt. "Er is hier ook echt een fijne sfeer, dus heel leuk als eerste keer."

"Er is hier ook echt een fijne sfeer, dus heel leuk als eerste keer"

Tijdens het gesprek vertelt de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien dat haar ouders ontzettend trots zijn op het boek. Ze hebben zelfs ook een klein beetje meegeschreven onthult Eloise. "Mijn ouders kijken natuurlijk met mij mee (…) Mijn moeder heeft natuurlijk heel veel ervaring met boeken schrijven dus die was heel kritisch op de taal, maar had alleen maar goede kritiek - wat heel fijn is om te hebben."

In het dankwoord is dan ook een plaatsje gereserveerd voor hen. "Ik ben heel erg blij met mijn ouders, ze zijn er altijd voor me en geven me de ruimte om fouten te maken", aldus de social media-ster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje geslaagd voor autorijbewijs

Learning by doing is een complete, persoonlijke lifestylegids van alles waar Eloise tegenaan loopt sinds ze op eigen benen staat; van kleding tot studie, van uit huis gaan tot make-up en van recepten tot tips voor zelfvertrouwen. Alle antwoorden op al deze vragen zijn gebundeld in dit persoonlijke boek, vol met leuke anekdotes, foto’s van vroeger en favoriete recepten. Zo vertelt Eloise hoe ze haar draai op een nieuwe plek vindt na een verhuizing, waar haar liefde voor vintage kleding vandaan komt en wat haar favoriete make-up- en verzorgingsproducten zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gravinfluencer Eloise van Oranje bereikt nieuwe mijlpaal

Eloise: "Maar uiterlijk en spullen zijn niet alles, ik vind innerlijk zeker zo belangrijk. Daarom vertel ik óók over hoe ik zorg dat ik lekker in mijn vel zit, hoe ik aan self-care doe en hoe ik bijvoorbeeld omga met negatieve reacties."

Last, maar zeker niet least: een belangrijk onderdeel van het boek bestaat uit eten en koken. "Sinds ik naar de hotelschool ben gegaan, ben ik steeds meer aan het koken en dingen aan het ontdekken in de keuken", vertelt het eerste kleinkind van prinses Beatrix. "In het food-hoofdstuk deel ik leuke herinneringen en anekdotes over food uit mijn kindertijd en deel ik vervolgens een flink aantal makkelijke recepten die iedereen kan maken! Want geloof me, als ik het kan, kun jij het ook. Van mijn eigen smoothie to go tot de wentelteefjes van mijn moeder, alles komt voorbij."

Kijk de uitzending hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!