Kate Middleton Beeld © Getty Images

Tikkeltje ongemakkelijk: Kate Middleton reageert op geboorte Lilibet

11 juni 2021 17:27

Daags na de geboorte van Lilibet heeft Kate Middleton (39) gereageerd op haar nieuwe familielid. Tijdens een werkbezoek kon een reporter van NBC het niet laten haar even te vragen naar de pasgeboren dochter van prins Harry (36) en Meghan Markle (39).

"Ik kan niet wachten haar te ontmoeten"

"Ik kan niet wachten haar te ontmoeten", antwoordt Kate op de vraag of ze Lili al heeft ontmoet. Als de journalist vraagt of ze haar al wel heeft gefacetimed, ontkent ze, terwijl ze ongemakkelijk de map voor haar neus dichtklapt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry dreigt met rechtszaak: 'Vroeg wél toestemming voor Lilibet'

Koningin Elizabeth heeft wél vrij snel nadat Harry en Meghan thuiskwamen met hun pasgeboren dochtertje kennisgemaakt met haar elfde achterkleinkind. Dit gebeurde via een videogesprek, waar de kersverse ouders volgens ingewijden 'niet mee konden wachten, zo graag wilden ze hun baby laten zien aan de Queen'. 

Zondag werd bekend dat Lili op vrijdag 4 juni is geboren. Het meisje is met haar volledige naam Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor vernoemd naar zowel haar overgrootmoeder, koningin Elizabeth, als de moeder van Harry, prinses Diana.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pasgeboren dochter Lili duikt op in kinderboek Meghan Markle

Meer weten over de geboorte van Lili? Marc praat je bij in de video hieronder.

'Prins Harry moest naam dochter laten goedkeuren door Queen'

05:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!