Prins Charles en Camilla Beeld © ANP

Man die claimt zoon van Charles en Camilla te zijn levert 'bewijs'

17 juni 2021 15:43

De 55-jarige Brit Simon Dorante-Day beweert een zoon te zijn van de Britse prins Charles (72) en zijn vrouw Camilla (73). Die beweringen leveren hem nog niet veel bijval op en daarom levert Simon nu 'bewijs'.

"In dit soort zaken kunnen gelijkenissen in het gezicht cruciaal zijn"

Simon, die in 1966 ter wereld kwam, is er heilig van overtuigd dat hij het product is van een affaire tussen Charles en Camilla. Opmerkelijk detail: zij waren toen respectievelijk 17 en 18 jaar oud. Ook opmerkelijk is dat de twee elkaar volgens officiële biografieën pas leerden kennen in 1970.

Toch zóú het verhaal best eens kunnen kloppen. Zijn adoptieouders waren vroeger namelijk werkzaam als kok en tuinman voor de koninklijke familie. Simon, die in Australië woont, heeft ook al drie keer om een DNA-test gevraagd, maar dat verzoek werd altijd genegeerd. 

Inmiddels heeft hij dan ook een post op Facebook gedeeld met foto's die verbluffende gelijkenissen tonen: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Riverdalers Camila Mendes en Charles Melton weer op groen

Eerder vertelde Simon al aan 7News: "In dit soort zaken kunnen gelijkenissen in het gezicht cruciaal zijn en worden ze door het hof in beraad genomen."

Hij vervolgt: "Je kan echt veel gelijkenissen zien tussen mij, Camilla, haar broer en haar zoon. Er zijn zoveel gelijkenissen tussen mijn kinderen en leden van de Windsorfamilie, waaronder prinses Charlotte en de Queen. Bovendien merken veel mensen op dat ik erg lijk op prins William en prins Andrew.” 

Of het verhaal nog een staartje gaat krijgen, is vooralsnog onbekend. Prins Charles en Camilla hebben er nog nooit op gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charles 'nog steeds woest' op Harry na Oprah: 'Te ver gegaan'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!