Prins Harry Beeld © ANP

Prins Harry snel weer in UK zónder Meghan, slaapt bij lievelingsnichtje

22 juni 2021 12:56

Naar verluidt heeft prins Harry (36) zijn gezin in Los Angeles achtergelaten om terug naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen. Daar moet hij eerst in thuisquarantaine voor hij bij de onthulling van Diana's standbeeld in de tuinen van Kensington Palace kan zijn op 1 juli aanstaande. Zijn slaapplek heeft hij in ieder geval alvast geregeld, meldt 'The Daily Mail'.

"Er zijn geen persoonlijke of goede gesprekken geweest"

Volgens de Britse krant zet de prins mogelijk binnen 24 uur weer voet op Engelse bodem. Nu hij geen vaste verblijfplaats meer heeft in het land, heeft Harry de hulp van zijn lievelingsnichtje - prinses Eugenie - ingeschakeld. Zij woont sinds het vertrek van Harry en Meghan naar de Verenigde Staten in Frogmore Cottage, het verblijf in Windsor dat de Sussexjes aanvankelijk als huwelijkscadeau kregen van Queen Elizabeth. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry gebruikte alcohol en drugs als troost voor dood Diana

Volgens The Sun is Frogmore Cottage nu verdeeld in twee helften: Harry kan daardoor voor tien dagen in zelfisolatie zonder dat hij Eugenie, man Jack en hun zoon August tegen het lijf loopt. Op die manier is de prins op 1 juli vrij om te gaan en staan waar hij wil in het land. Net op tijd om bij de onthulling van Diana's standbeeld, ter ere van haar zestigste verjaardag, te zijn.

Het evenement is de perfecte gelegenheid voor Harry om iets aan zijn gebrouilleerde band met broer William te doen. De mannen schuiven hun meningsverschillen op die dag aan de kant, zo beweren bronnen. Het is de eerste keer dat de broers elkaar weer zien sinds de begrafenis van hun opa Philip. Hoewel ze elkaar via sms spreken, lijkt de band nog lang niet hersteld.

"Er zijn geen persoonlijke of goede gesprekken geweest", vertelt een bron aan The Sun. "Alleen zeer korte en minimale berichten. Hun relatie is nog steeds erg gespannen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en William woest op BBC vanwege bedrog van moeder Diana

Er is de afgelopen jaren veel gedoe geweest rondom Frogmore Cottage. Het verblijf is voor ruim 2 miljoen euro opgeknapt op kosten van de belastingbetaler. Niet veel later zijn Harry en Meghan voorgoed naar Amerika vertrokken. Het koppel belooft het bedrag terug te betalen en sinds hun vertrek hebben Eugenie en Jack dus de sleutels gekregen

Meer over de bonje tussen William en Harry zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!