Harry en Meghan Beeld © CBS / Youtube

'Harry en Meghan' bespreken dramatische exit van Royal Family in filmtrailer

23 juni 2021 21:10

Er is een nieuwe trailer voor de nu al controversiële film 'Harry & Meghan: Escaping The Palace' naar buiten gebracht. Actrice Sydney Morton (36), die de rol van Meghan (39) op zich neemt, laat alvast een sneak preview zien.

"Ik kan je niet kwijtraken"

In de trailer is te zien hoe Harry, gespeeld door Jordan Dean, met Meghan bespreekt hoe ze behandeld wordt door de media. Daarna zegt hij dramatisch: "Ik zie dat je letterlijk de dood in wordt gejaagd en ik ben te hulpeloos om het te stoppen." Waarna 'Meghan' zegt: "Ik ben de persoon die sterk is en dingen goed doet. Ik kan je niet kwijtraken." Ook spelen ze het roemruchte interview met Oprah na. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoek de verschillen: eerste foto hoofdrolspelers Harry en Meghan-film

In deze derde Lifetime-film over Harry en Meghan willen de makers onthullen wat zich 'echt' heeft afgespeeld achter de gesloten paleisdeuren. Het verhaal zou vertellen wat de Sussexes dreef om alles achter zich te laten om zich van een (veilige) toekomst te verzekeren als gezin.

Nadat de eerste castfoto van de film werd vrijgegeven, ontstond er ophef over de acteurs. Kritische mensen beweerden online dat de acteurs in het niets op de prins en hertogin leken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na romance en sprookjeshuwelijk wordt ook Megxit verfilmd

Hoe geloofwaardig is het interview dat Meghan en Harry aan Oprah gaven eigenlijk? RTL Boulevard-deskundige Justine Marcella vertelt het in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!