Kate Middleton Beeld © ANP

Kate Middleton in quarantaine na contact met besmet persoon

5 juli 2021 14:49

Hertogin van Cambridge, Kate Middleton (39), heeft haar afspraken voor de komende week moeten annuleren en is in quarantaine gegaan. Ze is namelijk vorige week in contact geweest met een persoon die besmet is met het coronavirus. Dat meldt een Britse journalist van de 'Daily Mail'.

"Hare koninklijke hoogheid heeft geen symptomen, maar volgt alle richtlijnen van de overheid en is thuis in isolatie"

Kate heeft vooralsnog bekend geen klachten. Over de situatie schrijft de journalist op Twitter: 'Vorige week kwam de hertogin van Cambridge in contact met iemand die positief is getest op COVID-19. Hare Koninklijke Hoogheid heeft geen symptomen, maar volgt alle richtlijnen van de overheid en is thuis in isolatie.' 

Kate zou afgelopen vrijdag het nieuws te horen hebben gekregen en is daarna gelijk in quarantaine gegaan. Ze heeft overigens al twee vaccinaties tegen het virus gehad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oom Kate Middleton: 'Kate zou Meghan nooit laten huilen'

Vorige maand kwam Kate nog in het nieuws, omdat ze een tikkeltje ongemakkelijk reageerde op de geboorte van Lilibet, de dochter van Meghan Markle en prins Harry. Tijdens een werkbezoek kon een reporter van NBC het niet laten haar even te vragen naar de pasgeboren dochter. 

"Ik kan niet wachten haar te ontmoeten", antwoordt Kate op de vraag of ze Lili al heeft ontmoet. Als de journalist vraagt of ze haar al wel heeft gefacetimed, ontkent ze, terwijl ze ongemakkelijk de map voor haar neus dichtklapt. Het fragment is hier terug te zien

Alles over de geboorte van Lili zie je in de onderstaande video nog eens terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry dreigt met rechtszaak: 'Vroeg wél toestemming voor Lilibet'

'Prins Harry moest naam dochter laten goedkeuren door Queen'

05:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!