Prins George Beeld © Instagram @dukeandduchessofcambridge

Verjaardag prins George traditiegetrouw gevierd met nieuwe foto

22 juli 2021 11:20

Prins George is vandaag 8 jaar oud geworden en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: de Engelse royals hebben een nieuwe foto van de prins vrijgegeven. Uiteraard gemaakt door hertogin Kate Middleton (39), die fervent amateurfotograaf is.

Op de foto zien we een stralende George in een gestreepte polo. In de reacties wordt vooral opgemerkt hoeveel hij op zijn vader prins William lijkt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins George aanwezig bij EK en hij is lang niet de enige royal

Het was dit jaar nog even spannend of er wel een foto van George gedeeld zou worden. Angela Levin, schrijfster van verschillende biografieën van de Britse royals, beweerde namelijk dat de hertogin dit jaar geen foto zou delen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige prins Louis (3) straalt op nieuwe foto die door Kate gemaakt is

De schrijfster zei in het tv-programma The Royal Beat: "Er gaan geruchten dat we geen foto te zien krijgen als prins George 8 wordt, omdat William en Kate er niet tegen kunnen hoe een 7-jarige jongen zo bespot wordt. Ik hoop dat ze zich er overheen kunnen zetten."

Dit zou alles te maken hebben met Georges bezoek aan de voetbalwedstrijden in Wembley Stadium tijden het EK voetbal. Mensen bekritiseerden daarbij zijn kleding, omdat hij een pak aan had naar de voetbalwedstrijden. Dat pak droeg hij overigens geheel volgens de dresscode van de royal box in het stadion.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!