Prins Harry en Meghan Markle Beeld © ANP

'Optekenen levensverhaal prins Harry droom voor iedere ghostwriter'

26 juli 2021 11:56

Het optekenen van het levensverhaal van de 36-jarige prins Harry is de droom voor iedere ghostwriter. Dat schrijft de Engelse ghostwriter Andrew Crofts in een opiniestuk in 'The Times'.

"Hij is rijk, machtig, beroemd en beschadigd, en het grootste cadeau voor een ghostwriter: zijn partner steunt het idee dat hij alles vertelt"

"Prins Harry is de droom van een ghostwriter omdat hij graag over zijn gevoelens praat en eerlijk wil zijn. Hij is rijk, machtig, beroemd en beschadigd, en het grootste cadeau voor een ghostwriter: zijn partner steunt het idee dat hij alles vertelt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry ontkent geruchten voor nóg drie boeken

Eerder deze maand werd bekend dat Harry bezig is met zijn memoires. De Amerikaan J.R. Moehringer, een voormalig Pulitzerprijswinnaar, helpt hem daarbij.

Zondag werd duidelijk dat het bij één boek blijft. Een woordvoerder van de hertog van Sussex ontkende geruchten dat Harry een deal zou hebben gesloten voor nog drie boeken. De memoires van Harry moeten volgend jaar uitkomen. Naar verluidt krijgt Harry 20 miljoen dollar voor zijn levensverhaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Memoires prins Harry niet bedoeld om familie kapot te maken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!