Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Getty Images

'Organisatie Emmy Awards wil Harry en Meghan bij uitreiking'

05 augustus 2021 01:02

De hoogste bazen binnen de organisatie van de Emmy Awards, waarbij de beste Amerikaanse primetime-televisieprogramma's worden gekozen, zouden er alles aan doen om Harry (36) en Meghan (40) aan boord te krijgen om een award uit te reiken. Dit zou het Hollywood-debuut zijn van het paar, dat in januari 2020 liet weten afstand te willen nemen van het Britse koningshuis. Dit meldt 'Page Six'.

"Oprah is van plan om naar het evenement te gaan, wat de kans dat Harry en Meghan ook komen aanzienlijk groter maakt"

De Emmy Awards worden op zondag 19 september uitgereikt en het veelbesproken interview dat de Sussexes gaven aan Oprah Winfrey is genomineerd voor een prijs in de categorie Outstanding Hosted Nonfiction Series or Special. "Oprah is van plan om naar het evenement te gaan, wat de kans dat Harry en Meghan ook komen aanzienlijk groter maakt. De Sussexes zijn erg gewild in Hollywood, zeker omdat ze zich vooralsnog niet op een rode loper hebben vertoond. Hun aanwezigheid zorgt ongetwijfeld voor gigantische publiciteit", aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan schakelt hulp Oprah Winfrey in voor verjaardagsfeestje

Het is niet bekend of Harry en Meghan de uitnodiging voor de Emmy's hebben geaccepteerd. Volgens Page Six zou Netflix er ook op aandringen dat het stel hun gezicht laat zien bij de awardshow, nu ze een miljoenendeal hebben getekend met hen. "Voor een bedrijf als Netflix is dit natuurlijk perfecte pr en gezien het salaris dat ze Harry en Meghan betalen, hebben ze zeker recht van spreken wat betreft publieke optredens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Harry en Meghan toegevoegd op site Buckingham Palace

Meghan vierde afgelopen woensdag haar 40ste verjaardag en deelde een filmpje waar Marc van der Linden zo zijn vraagtekens bij zet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!