Beeld © ANP

'Prinses Diana wilde met zoons naar Amerika verhuizen'

1 september 2021 04:24

Volgens Stewart Pearce, de voormalige stemcoach van prinses Diana, had de royal voor haar onfortuinlijke dood in 1997, grootse plannen om samen met haar zoons William (39) en Harry (36) naar Amerika te verhuizen, om daar carrière te maken in Hollywood. Dit meldt 'The Daily Mail'.

"Haar interesse ging vooral uit naar het maken van documentaires over goede doelen, die vervolgens gelinkt konden worden aan grote films"

"Ze kreeg ontzettend veel aanbiedingen, waar ze heel zorgvuldig naar keek. Haar interesse ging vooral uit naar het maken van documentaires over goede doelen, die vervolgens gelinkt konden worden aan grote films. Het was haar doel om haar creativiteit in Hollywood ten toon te spreiden. Bovendien had ze zeer goede contacten binnen de industrie en wilde iedereen met haar geassocieerd worden. Eigenlijk zou elke samenwerking met Diana al goed geweest zijn voor een Oscar of Golden Globe nominatie", aldus Stewart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Travolta: 'Dans met prinses Diana was als in een sprookje'

Stewart benadrukt dat de prinses absoluut geen ambities had om actrice te worden. "Nee, daar lag haar interesse helemaal niet. Hoewel ze zeer begaan was met vormen van kunst, zoals bijvoorbeeld dans, heeft ze een acteercarrière nooit als doel gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De lieve betekenis achter de naam Lilibet Diana Mountbatten-Windsor

Diana's jongste zoon Harry en zijn vrouw Meghan lijken de vroegere droom van Diana waar te gaan maken. Het stel woont in het plaatsje Montecito, nabij Los Angeles, en heeft lucratieve deals gesloten met ondermeer Netflix en Spotify. Ook maakte Harry een serie over mentale gezondheid met Oprah Winfrey voor Apple TV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!