Koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Beeld © ANP

Koninklijk gezin bezoekt Max Verstappen in Zandvoort

5 september 2021 14:59

Formule 1-coureur Max Verstappen (23) kreeg deze zondag hoog bezoek van de koninklijke familie tijdens de Grand Prix van Zandvoort. Het koningspaar, kroonprinses Amalia (17) en zusje Ariane (14) brachten een bezoek aan de Limburger.

"Erg leuk jullie te ontmoeten en dank voor de support"

'De Grand Prix is een internationaal autosportevenement dat plaatsvindt op het circuit van Zandvoort. Dit circuit kent een lange geschiedenis en was tussen 1952 en 1985 met tussenpozen de locatie van de Grand Prix Formule 1 van Nederland. Met de Dutch Grand Prix keert de Formule 1 na 36 jaar terug in Zandvoort', schrijft het koningshuis bij onderstaande foto's. 

Ook deelt Max een filmpje waar de koning hem veel succes wenst en "hoopt hem daarna nog even te zien".  De coureur lijkt het koninklijke bezoek erg te waarderen: 'Erg leuk jullie te ontmoeten en dank voor de support', schrijft Max op zijn eigen social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Máxima geeft update over Alexia's avontuur in Wales

De Grand Prix in Zandvoort zorgde de afgelopen dagen voor een hoop ophef. De cultuursector heeft deze zondag dan ook een ludieke protestactie georganiseerd. Via sociale media wordt er zondagmiddag verslag gedaan van de Formule 1-race onder de noemer Vol Gas Voor Cultuur.

Al een groot aantal BN'ers uit de cultuursector hebben de actie inmiddels gesteund. Onder andere Francis van Broekhuizen, Tom Egbers, Richard Groenendijk en Hans Cornelissen hebben de eerste posts van de online-actie gedeeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ludieke protestactie tijdens Grand Prix van Zandvoort

'Grand Prix van Zandvoort niet uit te leggen aan andere branches'

06:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!