Prins Andrew Beeld © Getty Images

'Met deze oude liefde wil prins Andrew trouwen'

14 september 2021 15:46

Prins Andrew (61) mag dan tot zijn nek in de misbruikzaak zitten die het vermeende slachtoffer Virginia Giuffre (38) tegen hem aanspant, de schandaalprins zou met zijn gedachten wel eens heel ergens anders kunnen zitten. 'Vanity Fair' beweert dat de prins opnieuw in het huwelijksbootje wil stappen. Mét Sarah Ferguson (61).

"Ik heb mijn belofte gehouden, wat er ook gebeurt"

Zijn familie mag hem dan misschien wel met scheve ogen aankijken, als iemand ferm achter Andrew blijft staan, dan is het Fergie wel. Het koppel dat sinds 1992 apart woont van elkaar en in 1996 officieel de scheiding aanvroeg, heeft nog steeds een goede band. "Sarah en Andrew zijn het afgelopen jaar hechter dan ooit", beweert een 'goed ingevoerde bron' aan het blad. "Ze houden van elkaar en zorgen nog steeds voor elkaar en wonen samen sinds de pandemie. Het heeft [hun relatie] nieuw leven ingeblazen. Ik zie een tweede huwelijk gebeuren als het allemaal gaat zoals Andrew wil."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Andrew krijgt 100 miljoen aangeboden voor leugendetectortest

Ondanks de civiele zaak die tegen hem loopt, vertelt Sarah aan een ieder die het wil horen dat ze achter Andrew staat. "Hij is een door en door goede man en een goede vader", zei ze afgelopen maand nog in een interview met het Britse ontbijtprogramma Lorraine.

Tijdens een werktrip naar Polen vorige week benadrukte ze haar gevoelens voor haar ex-man nogmaals, waarmee ze de geruchten over hun nieuw ingeblazen relatie alleen maar kracht bijzet. "Ik heb mijn belofte gehouden, wat er ook gebeurt. Mensen zeiden: je bent gescheiden. Ze weten niet hoe ik me voel. Scheiden is één ding, maar mijn hart is mijn eed, mijn plicht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het wordt heet onder Andrews voeten: 'Niemand staat boven de wet'

Virginia beweert dat de royal haar meerdere malen seksueel misbruikt heeft toen ze pas 17 jaar oud was. Prins Andrew heeft dit altijd ontkend en zegt zich een ontmoeting met haar niet te kunnen herinneren. Maandag ging de civiele zaak van start. Virginia stapt nu pas naar de rechter, omdat een wet in New York vervalt en slachtoffers van kindermisbruik daardoor een civiele zaak kunnen aanspannen, ondanks het verstrijken van de bepaalde verjaringstermijn.

Eerder sprak ze zich al uit in diverse televisieprogramma's en de Netflix-serie Filthy Rich over het leven van de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein. Hij en zijn rechterhand Ghislaine Maxwell zouden Virginia hebben voorgesteld aan Andrew. Ondanks dat Andrew alle aantijgingen met klem ontkent, is hij gestript van zijn werkzaamheden als werkende royal. 

In de video hieronder hoor je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!