Beeld © Getty Images

Prins Harry en Meghan op lijst invloedrijkste mensen ter wereld

15 september 2021 16:01

Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan (40) zijn opgenomen in de lijst met de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld van 2021. 'Time Magazine' maakte de jaarlijkse lijst woensdag bekend. Het Amerikaanse tijdschrift prijst de hertog en hertogin van Sussex vanwege hun compassie voor de minderbedeelden in de wereld en hun werk met de Archewell Foundation.

Ze mogen in Groot-Brittannië snel aan populariteit verliezen, in Amerika staan ze voeren ze de lijst nog aan. Harry en Meghan staan in de categorie 'iconen', met onder anderen zangeressen Dolly Parton en Britney Spears en tennisser Naomi Osaka. Het is niet de eerste keer dat ze in de lijst staan. Dat was ook zo in bijvoorbeeld 2017, toen ze nog verloofd waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan brengen eerbetoon aan slachtoffers 9/11

Onder meer artiesten Billie Eilish en Lil Nas X en actrices Scarlett Johansson en Kate Winslet zijn opgenomen in de lijst met in totaal honderd namen. Voor de gelegenheid zijn er meerdere covers gemaakt van het tijdschrift, waarop onder meer de Sussexes, Eilish en Winslet te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle verliest strijd tegen Piers Morgan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!