Prinses Charlene Beeld © ANP

Prinses Charlène lacht weer op eerste foto na ziekenhuisopname

04 oktober 2021 10:48

Het lijkt weer beter te gaan met prinses Charlène van Monaco (43). Ze deelt voor het eerst een foto van zichzelf na haar onverwachte ziekenhuisopname in september.

"God bless"

Ze staat weliswaar lachend op het kiekje én lijkt weer in betere gezondheid te verkeren. Op de ietwat wazige foto zie je een lachende Charlène aan tafel met een boek voor zich. Het bijschrift is simpel: 'God bless' met daarbij een hartje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlène met spoed naar ziekenhuis gebracht, nu stabiel

Charlène werd een maand geleden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een verklaring die het Monegaskische vorstenhuis naar buiten heeft gebracht, stortte ze op een avond plotseling in, maar was haar toestand wel stabiel. Wat haar precies mankeert willen ze niet delen.

'De prinses herstelt momenteel in Zuid-Afrika, waar een medisch team haar heeft geadviseerd om niet te reizen totdat alle noodzakelijke procedures zijn voltooid', valt er in de verklaring te lezen. Dat het nieuws van haar ziekenhuisopname later naar buiten kwam, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ze onder een pseudoniem in het ziekenhuis werd opgenomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Albert en Charlene van Monaco hebben huwelijksdag apart gevierd

Het is nog niet bekend of Charlène herenigd is met haar man en twee kinderen in Monaco. Waarom ze maanden in Zuid-Afrika heeft doorgebracht en hoe het nu zit met de huwelijksproblemen, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!