Queen Elizabeth Beeld © Getty Images

Door alcoholverbod 's avonds geen martini meer voor Queen Elizabeth

15 oktober 2021 14:50

Potverdikkie. Het zal toch niet zo zijn dat koningin Elizabeth (95) van het Verenigd Koninkrijk voor niets een geheime tunnel van haar huis naar een Londense bar heeft laten aanleggen? Volgens 'Vanity Fair' mag ze volgens de orders van haar dokter haar avonden niet meer afsluiten met een dry martini.

Hoewel de Queen nog in goede gezondheid verkeert, wordt haar toch geadviseerd om het drinken van alcohol op te geven nu ze aan de vooravond van de belangrijkste tijd van haar regeerperiode staat, aldus het blad. Twee bronnen die dicht bij Elizabeth staan vertellen dat de doktoren haar aanraden om alleen tijdens speciale gelegenheden het glas te heffen. Zo zou ze beter voorbereid zijn op haar drukke najaarsschema en haar platina jubileum (Platina Jubilee) in juni 2022. Dan staat ze 70 jaar aan het hoofd van het Verenigd Koninkrijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Queen Elizabeth heeft geheime tunnel naar bar in Londen'

Het moet toch een tegenvaller zijn voor Queen Elizabeth. Niet alleen legt ze werkbezoeken tegenwoordig af in het gezelschap van haar wandelstok omdat ze niet meer zo stevig staat, nu wordt haar ook haar avondmartini ontzegd. Ze zou niet alleen gek zijn op een martini, maar ook op een glas zoete wijn bij het eten en champagne voor het slapengaan.

"Het is niet echt een big deal voor haar. Ze is geen grote drinker, maar het lijkt oneerlijk dat ze in deze fase van haar leven één van de weinige genoegens moet opgeven", aldus één van de bronnen. Geen grote drinker, uhu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief: Queen Elizabeth bloost na compliment Australische premier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!