Beeld © Getty Images

Prins Charles helpt zieke man van bekende presentatrice

23 oktober 2021 11:41

Presentatrice Kate Garraway (54), bekend van onder meer het tv-programma 'Good Morning Britain', heeft steun uit onverwachte hoek gekregen bij de ziekte van haar man. Prins Charles (72) zorgde ervoor dat specialisten haar met corona besmette echtgenoot hebben onderzocht. Zo vertelde ze volgens de 'Daily Mirror' tijdens de uitreiking van de Prince's Trust Awards.

"Je schreef me en bood me hulp van je artsen aan, dus heel erg bedankt want hij ging daardoor iets vooruit"

Kate's man Derek Draper werd vorig jaar zwaar getroffen door het virus en heeft nog steeds last van symptomen. Nadat Charles zijn verhaal had gehoord, nam hij contact op met de presentatrice en bracht hij haar in contact met artsen van het Britse hof. "Je schreef me en bood me hulp van je artsen aan, dus heel erg bedankt want hij ging daardoor iets vooruit", zei Kate tegen de Britse troonopvolger die zelf ook besmet is geweest met het virus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charles en Diana hadden discussie over de naam van prins William

De prins wilde graag weten of haar man inmiddels is hersteld. Dat is niet zo, antwoordde Kate. "Het is belachelijk want ik heb het ook gehad en ik heb nergens last van. En u had hetzelfde", zei ze tegen Charles. "Ja, inderdaad", reageerde hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mogelijk laatste gesprek tussen Charles en Philip te horen in docu

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!