Eloise van Oranje Beeld © ANP

Eloise van Oranje gelukkig in de liefde: 'Helemaal happy'

1 november 2021 18:00

Er kan een extra stoeltje aangeschoven worden bij het kerstdiner van de Oranjes dit jaar. Eloise van Oranje (19) heeft namelijk een vriendje, vertelt ze in het 'LINDA.meiden Winterboek'.

"Ik ben heel verliefd"

In het LINDA.meiden Winterboek doet Eloise uit de doeken dat ze de liefde gevonden heeft. "Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy", zegt ze. Verder wil de gravinfluencer niet veel loslaten over haar nieuwe vlam.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eloise laat zich uit over 'verwarring' rondom huis in Amsterdam

Eloise is naar eigen zeggen 'geen relatietype', omdat ze snel op iemand is uitgekeken. "Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: 'Je gaat helemaal los.' Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed."

Verder sprak Eloise ook over de foto die rondging waarop ze met een sigaret in haar hand staat, waar ze gelukkig om kon lachen. "At the end of the day ben ik gewoon een negentienjarig meisje, een student. Of ik ladderzat in een kroeg ga staan? Natúúrlijk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eloise van Oranje wil niet alleen het perfecte plaatje laten zien

In het interview spreekt Eloise ook over het onvermijdelijke onderwerp: haar familie. Eerder gaf de gravin van Oranje al aan dat ze 'meer is dan die titel'. In de video hieronder vertelt ze daarover.

Eloise van Oranje over koninklijk huis: 'Ik ben meer dan die titel'

01:06

Het LINDA.meiden Winterboek ligt op dinsdag 2 november in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!