Beeld © ANP

Broer Meghan Markle betuigt spijt in brief aan Meghan en Harry

9 november 2021 17:20

Echt spontaan ging het niet, maar Thomas Markle Jr. (55), de broer van Meghan Markle (40), heeft zijn excuses aangeboden aan zowel Meghan als prins Harry (37). Thomas zit momenteel in het Australische ‘Big Brothers VIP’ en kreeg daar de opdracht om in een brief zijn spijt te betuigen aan het koppel.

"Meg, als ik de klok kon terugdraaien zou ik je vertellen dat ik zo ontzettend trots op je ben"

Thomas, die er om bekend staat de camera niet te schuwen, las de brief op beeld voor. "Beste Meghan en Harry", zo begint hij. "Het allereerste wat ik wil zeggen, is dat ik echt ontzettend veel spijt heb van de verschrikkelijk gemene brief die ik jullie gestuurd heb voor jullie huwelijk. Ik wil dat jullie weten dat dit niet is hoe ik echt ben, het kwam vanuit een donker en gekwetst deel van mijn hart. Ik ben niet zo’n gemeen persoon en ik heb vooral heel veel liefde om te geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Engeland'

Volgens Thomas kwam zijn woede vooral voort uit het feit dat Meghan hem eerder als ‘verre familie’ had omschreven. "Ik was erg gekwetst en verbaasd hierdoor, omdat we juist zo’n goede band en relatie hadden tijdens onze kindertijd. De enige manier waarop ik mijn hart kon beschermen, was door een muur om mij heen te bouwen. Ik weet nu dat dit heel kinderachtig was en verkeerd en ik heb er dan ook oprecht spijt van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ergernis in paleis over politieke bemoeienis door Meghan Markle

De broer van Meghan vertelt dat hij vooral veel moeite had met het feit dat zijn familie ineens in het middelpunt van de belangstelling kwam, nadat de relatie tussen prins Harry en Meghan bekend werd gemaakt. "Ineens hadden we geen privacy meer. En laat me je vertellen dat het erg stressvol was om daarmee om te gaan zonder enige hulp. Een echte nachtmerrie die voor constante druk zorgde. Ik zou willen dat ik de klok kon terugdraaien en alles opnieuw kon doen, wetende wat ik nu weet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Markle blijft interviews doen: 'Tot ik iets van Meghan hoor'

Aan het einde van de brief richt Thomas zich nog specifiek tot Meghan. "Meg, als ik de klok kon terugdraaien zou ik je vertellen dat ik zo ontzettend trots op je ben en ook ontzettend blij voor jou en Harry ben. En ik hou van je. Je bent mijn kleine zusje, mijn familie en dat zal je altijd blijven. Je hebt de liefde van je leven gevonden en je bent nu je eigen familie gestart en ik kan niet meer trots op je zijn dan ik nu al ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle krijgt gemengde reacties op persoonlijke brief

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!