Meghan Markle Beeld © ANP

Vader Meghan haalt uit in interview: 'Waarheid komt boven tafel'

12 november 2021 08:52

Thomas Markle (77) heeft in een interview opnieuw flink uitgehaald naar zijn dochter Meghan Markle (40), de vrouw van de Britse prins Harry (37). In een interview met de Britse nieuwszender GB News stelde hij dat Meghan mensen bewust heeft bedrogen, door meermaals te beweren dat ze niet heeft meegewerkt aan de biografie 'Finding Freedom'.

"Misschien is hij als baby wel op zijn hoofd gevallen of zo, maar alles wat er uit zijn mond komt is aardig stom"

Die bewering werd echter ontkracht door Jason Knauf, voormalig perschef van de Sussexes. Meghan heeft inmiddels toegegeven dat Jason gesprekken met de auteurs van het boek heeft gevoerd en dat zij hem heeft verteld wat hij moest zeggen. In een schriftelijke verklaring liet zij aan de rechtbank weten dat ze dat was 'vergeten'.

De verklaring werd voorgelezen in het hoger beroep van uitgeverij Associated Newspaper Limited (ANL), die eerder dit jaar werd veroordeeld voor het schenden van de privacy van Meghan voor het publiceren van een persoonlijke brief van de hertogin aan haar vader.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ergernis in paleis over politieke bemoeienis door Meghan Markle

"Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik denk dat ze probeerde mensen te bedriegen", reageerde de vader van Meghan. "De waarheid komt eindelijk naar boven, dank God voor Jason Knauf." Thomas had in het interview ook geen goed woord over voor prins Harry: "Ik weet niet wat er met hem is gebeurd. Misschien is hij als baby wel op zijn hoofd gevallen of zo, maar alles wat er uit zijn mond komt is aardig stom."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle was medewerking aan biografie 'vergeten'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!