Beeld © ANP

Prinses Charlène van Monaco doet opnieuw een stapje terug

17 november 2021 13:59

De Monegasken die de hoop hebben om prinses Charlène binnenkort in het openbaar te zien, hebben pech. Het hof meldt dat Charlène de komende periode rust neemt en verstek laat gaan bij verschillende gelegenheden.

"Ze heeft tijd nodig om te herstellen van haar moeheid en gebrek aan energie"

Het herstel van haar keel-, neus- en oorinfectie kan qua timing niet beter. Charlène en de familie van Albert liggen elkaar niet bepaald lekker. De agenda is weer drukbezet, maar nu hoeft de prinses de komende tijd geen toneelstukje op te voeren bij gelegenheden, zoals de nationale feestdag van Monaco op 19 november. 

"De prinses is momenteel herstellende en zal daar de komende weken ook mee bezig zijn", laat het hof weten. "Ze heeft tijd nodig om te herstellen van haar moeheid en gebrek aan energie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prinses Charlène is eindelijk terug bij haar gezin in Monaco'

De keuze om een stap terug te doen, uit te rusten en goed te herstellen maakt Charlène samen met prins Albert, aldus het hof. Charlène is nog maar een week terug in Monaco, nadat ze maandenlang in Zuid-Afrika vastzat met gezondheidsproblemen, waarvoor ze geopereerd moest worden.

Vlak na aankomst in haar geboorteland liep Charlène de infectie aan haar keel, neus en oren op. Ze ging meerdere keren onder het mes en liep complicaties op, waardoor ze het maanden moest stellen zonder haar gezin. Op een gegeven moment was het de vraag of ze überhaupt nog terug zou keren op Europese bodem:

Keert prinses Charlene ooit nog terug naar Monaco?

06:11
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlène van Monaco vier uur lang onder het mes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!