Harry en Meghan Beeld © Getty Images

Na privéjet-ophef: Harry en Meghan kiezen commerciële vlucht

22 november 2021 09:31

Prins Harry (37) en Meghan Markle (40) dragen graag hun steentje bij aan het milieu, maar niet als het op vliegen aankomt. De royals zijn al verschillende keren beschuldigd van hypocrisie nadat zij met hun privéjet ergens naartoe vlogen. Het kwam dan ook als een grote verrassing dat Harry en Meghan onlangs op een commerciële vlucht werden gespot.

"Oké, dit klinkt misschien ongeloofwaardig"

Harry en Meghan werden eerder deze maand in een 'normaal' vliegtuig gespot. De twee waren aanwezig bij de viering van Veterans Day in New York en vlogen daarna met een lijnvlucht terug naar hun miljoenenvilla in Los Angeles. Een andere reiziger doet haar verhaal op social media: 'Oké, dit klinkt misschien ongeloofwaardig en ik heb ook geen goede foto kunnen maken, maar prins Harry en Meghan zaten gisteren op onze vlucht naar Los Angeles. Het vliegtuig had twintig minuten vertraging; zij werden als laatste twee naar binnen begeleid.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry en Meghan met kerst niet naar koningin Elizabeth'

Normaal gesproken vliegen Harry en Meghan overal naartoe in hun privéjet en dat ligt niet helemaal in lijn met hun milieu-activisme. Ze hebben eerder al gezegd vanwege het milieu twee kinderen te willen en beloofden onlangs nog dat ze de voetafdruk van hun Archewell Foundation tot een minimum gaan beperken. Toch worden ze regelmatig betrapt op minder groene activiteiten. Afgelopen september waren ze nog aanwezig bij Global Citizen Live, een concert waarbij aandacht wordt gevraagd voor het milieu, maar hier vlogen ze naartoe in hun privéjet.

En dat is zeker niet de eerste keer. In 2019 werden ze al beschuldigd van hypocrisie nadat zij verschillende keren van Engeland naar Ibiza vlogen in een privévliegtuig en ook in 2020 vlogen ze vanuit Canada naar LA.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!