Queen Elizabeth Beeld © Getty Images

Koningin Elizabeth geeft familie update over gezondheid

26 november 2021 15:44

De Britten houden hun hart vast vanwege de frêle gezondheid van koningin Elizabeth. De 95-jarige vorstin van het Verenigd Koninkrijk moest onlangs al een stapje terugdoen. Maar de jaarlijkse traditie waarbij ze de feestdagen met haar familie doorbrengt op haar landgoed in Schotland laat ze níet aan haar neus voorbijgaan. Ze heeft haar familie inmiddels laten weten dat het beter met haar gaat, zo schrijft 'Daily Mail'.

Afspraken die afgezegd moeten worden, werkbezoeken die niet doorgaan en tot overmaat van ramp mag er zelfs geen martini meer geschonken en gedronken worden: het leven van Elizabeth is een stuk minder leuk geworden nu het niet zo goed gaat met haar gezondheid. Maar Kerstmis zal bij haar gevierd worden in Schotland, dat is één ding dat zeker is.

De familie is in ieder geval op de hoogte dat ze nog altijd welkom zijn op Sandringham en dat ze aan de beterende hand is. Ook kijkt Elizabeth ernaar uit om deze periode van het jaar met haar dierbaren door te brengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth moet langer rust houden om slechte gezondheid

In oktober gingen de alarmbellen af toen de gezondheid van de koningin verslechterde. Ze moest een tweedaags bezoek aan Noord-Ierland op het laatste moment afzeggen, omdat ze opgenomen was in het ziekenhuis. Het advies om het in de weken daarna rustig aan te doen, nam Elizabeth ter harte. Wat er precies aan de hand is met haar gezondheid is niet bekend. Wel is duidelijk dat ze kampt met rugklachten. 

Sinds ze weer groen licht heeft gekregen, is ze druk aan het werk:

Queen Elizabeth (95) thuis uit ziekenhuis, weer druk aan het werk

04:47
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Queen Elizabeth heeft geheime tunnel naar bar in Londen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!