Amalia Beeld © ANP

Prinses Amalia dankbaar voor felicitaties: 'Heeft mij enorm blij gemaakt'

23 december 2021 14:49

Een beetje verjaardag is niet compleet zonder cadeau, taart én verjaardagskaarten. Met dat laatste is prinses Amalia (18) de afgelopen weken overspoeld. Heel Nederland klom massaal in de pen om de troonopvolgster een fijne verjaardag te wensen. Via Instagram wil de oudste dochter van koning Willem-Alexander (54) daarom iedereen bedanken.

"Dit heeft mij enorm blij gemaakt"

Twee weken geleden hing de vlag uit op Paleis Huis ten Bosch ter gelegenheid van de 18e verjaardag van de prinses. Niet alleen werd de bijzondere mijlpaal gevierd met een 24-karaats gouden postzegel en boek over haar leven, maar ook een heleboel feestelijke kaartjes geadresseerd aan de jarige troonopvolgster. 'De afgelopen weken ben ik overspoeld met felicitaties en verjaardagskaarten', schrijft de prinses vandaag bij een ludieke foto op Instagram waarop ze létterlijk overspoeld wordt door verjaardagskaarten. 'Dit heeft mij enorm blij gemaakt. Graag wil ik iedereen hiervoor bedanken!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oranjes onder vuur na verjaardagsfeest Amalia met 'veel gasten'

Vorige week werd duidelijk dat prinses Amalia, ondanks de coronamaatregelen, in de tuin van paleis Huis ten Bosch een feest heeft gegeven ter gelegenheid van haar 18e verjaardag. Volgens demissionair premier Mark Rutte waren daarbij 21 mensen uitgenodigd. 

Claudia de Breij was niet een van de genodigden op het omstreden verjaardagsfeestje van prinses Amalia, maar had het afgelopen jaar wel intensief contact met de oudste dochter van koning Willem-Alexander omdat ze een boek over haar schreef. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Amalia vertelt open over wat haar vader haar leerde over koningschap

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!