Koningin Elizabeth Beeld © Facebook Katelyn Sutherland en ANP

Meisje (1) verkleed als Queen krijgt complimenten van de koningin

03 januari 2022 17:03

Twee maanden geleden leek het de ouders van de 1-jarige Jalayne Sutherland een leuk idee om haar te verkleden als koningin Elizabeth voor Halloween. De familie heeft twee corgi’s, precies dezelfde hondjes als de koningin. Haar moeder stuurde het kiekje na vele complimenten naar Buckingham Palace en ze kregen tot hun grote verbazing reactie. Dat vertelt moeder Katelyn aan 'The Sun'.

''Hare Majesteit vond het aardig van u om haar te schrijven''

Bijna niet van echt te onderscheiden: compleet met hoedje, parelketting, handtas, pruik en zelfs twee corgi’s - de lievelingshonden van de Queen - stond Jalayne als ietwat jongere lookalike van de queen op de foto voor Halloween. Koningin Elizabeth vond dit zo leuk dat ze besloot een persoonlijke brief naar de familie te sturen, geschreven door haar hofdame Mary Anne Morrison.

"De koningin vindt het erg aardig dat jullie haar een brief hebben gestuurd en ze vond het leuk om de foto van Jalayne in haar prachtige outfit te zien'', begint de brief. Verder werd er ook nog ingegaan op de corgi’s van de koningin: al jaren heeft zij deze hondjes als huisdieren en ze is er nog steeds dol op. Ook nu heeft ze nog twee corgi’s en een dorgi, een kruising tussen een teckel en een corgi.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kerstspeech Elizabeth bevat ontroerend eerbetoon aan Philip

De voornaamste reden waarom de keuze op deze outfit was gevallen, is omdat de kleine dreumes goede vriendjes is met de honden die ze thuis hebben. ''We wilden iets doen waarbij ook de honden onderdeel van de verkleedpartij konden zijn en we zijn daarnaast groot fan van de koninklijke familie'', vertelt Katelyn. 

Tijdens Halloween werd Jalayne overladen met complimentjes over haar outfit. "Mensen bogen, zwaaiden en noemden haar ‘majesteit''', vervolgt de trotse moeder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Elizabeth geeft werknemers kerstcadeau van nog geen tien euro

Queen Elizabeth zit al 69 jaar met ups en downs op de Engelse troon, maar de afgelopen tijd spant toch wel de kroon. Vier maanden geleden overlijdt haar man, prins Philip, en haar kinderen en kleinkinderen bezorgen haar veel kopzorgen. Gelukkig geniet de Queen nu van een welverdiende vakantie in Schotland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!