Beeld © Ida Bjørvik / het koninklijk hof

Prinses van Noorwegen straalt op foto's ter ere van 18e verjaardag

20 januari 2022 15:39

Bijna twee maanden na de 18e verjaardag van onze prinses Amalia bereikt ook prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen vrijdag deze bijzondere leeftijd. Het Koningshuis van het Scandinavische land deelt ter ere van deze gebeurtenis twee beeldige foto’s van Ingrid.

''We hebben een ongelooflijk mooie prinses!''

Er verschijnen dinsdag maar liefst twee kiekjes op het Instagram-account van het Noorse Koningshuis. 'De prinses heeft haar eigen kantoor in het Paleis, waar deze foto's zijn genomen. Op termijn krijgt ze meer officiële opdrachten voor het Koninklijk Huis, maar de komende jaren zal de prinses zich concentreren op haar opleiding', wordt erbij vermeld. 

Veel mensen staan versteld van de schoonheid van zowel de plaatjes als de prinses. 'We hebben een ongelooflijk mooie prinses!’ schrijft iemand. 'Wat een geweldige jongedame! Ze straalt zekerheid, nederigheid en gedrevenheid uit. We hebben geluk hier in Noorwegen!' jubelt een ander.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rutte over verjaardagsfeest Amalia: 'De Oranjes maken ook fouten'

Op 7 december 2021 is onze eigen prinses Amalia 18 geworden. Daarom heeft de Rijksvoorlichtingsdienst toen ook prachtige nieuwe foto's van de Prinses van Oranje gedeeld. Deze kiekjes werden gemaakt op Paleis Huis ten Bosch door fotograaf Frank Ruiter. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hoe gaat het met Ariane en Alexia nu Amalia alle aandacht opeist?

Hoe viert Amalia haar achttiende verjaardag?

04:19