Prinses Charlene Beeld © ANP

Koningshuis Monaco neemt socials prinses Charlene over op verjaardag

25 januari 2022 13:15

Een rare gewaarwording op het Instagram-account van prinses Charlene vandaag. Terwijl zij nog steeds in Zwitserland verblijft om in een peperdure kliniek tot rust te komen, plaatst het Monegaskische hof een langdradige fotocompilatie ter ere van haar 44ste verjaardag.

"We vertrouwen erop dat deze video van je reis tot nu toe je eraan herinnert hoe geliefd en gewaardeerd je bent"

Niet alleen de video doet de wenkbrauwen fronsen, ook het feit dat Charlene normaal gesproken op persoonlijke titel op Instagram actief is en het hof het nu overneemt, is vreemd te noemen. De tijdelijke beheerders van Charlenes account schrijven het volgende: 'Van harte gefeliciteerd, prinses Charlene! We eren je voor hoeveel je altijd van jezelf geeft om het leven van mensen over de hele wereld te veranderen, je passie en toewijding om levens te redden en te veranderen is echt een inspiratie. We vertrouwen erop dat deze video van je reis tot nu toe je eraan herinnert hoe geliefd en gewaardeerd je bent.'

De nodige hartjes en andere emoji moeten het verhaal de nodige kracht bijzetten. Lees: voorzien van wat warmte. Want dat de familieleden van Albert Charlene geen warm hart toedragen, is geen geheim meer. 

Tekst gaat verder onder de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prinses Charlène komende maanden nog niet uit kliniek'

Het is hoe dan ook een gekke verjaardag voor Charlene. Hoewel ze volgens Albert niet dol is op een groot feest, is het nog maar de vraag of de 'First Lady' van Monaco überhaupt op bezoek van haar echtgenoot en tweeling kan rekenen. Naar het schijnt hebben ze haar voor het laatst rond kerst bezocht en duurde die visite maar vier uur. 

Vorig jaar was het al niet veel beter. Charlene was toen weliswaar in Monaco tijdens haar verjaardag, maar het nieuws over mogelijk nóg een liefdesbaby van Albert overschaduwde de dag. En een gezellig kiekje ter ere van haar verjaardag zat er ook niet in. Wie weet grijpt Albert zijn kans om nog iets liefs over zijn (ietwat vervreemde) vrouw te zeggen door een interview aan het Amerikaanse People te geven - met hen onderhoudt hij immers wél warme banden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlène geeft eerste teken van leven na vertrek uit Monaco

Waarom Charlene in een kliniek verblijft, legt Lex Uiting uit in onderstaande video. 

Prins Albert wéér zonder Charlene: 'Ze kampt met een depressie'

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!