Charlotte Casiraghi Beeld © Getty Images

Kleindochter van Grace Kelly opent Chanel modeshow te paard

26 januari 2022 15:43

Chanel zorgt er ieder modeseizoen voor dat er een spraakmakende show neergezet wordt. Deze keer is dat niet anders: ze hebben Charlotte Casiraghi (35), dochter van prinses Caroline van Monaco (65), gestrikt om al galopperend de show te openen. Laat een entree maken maar aan deze royal over.

Niets ademt meer luxe dan blauw bloed, dus hoge piefen bij Chanel zijn ongetwijfeld in hun nopjes dat ze Charlotte sinds 2021 als hun muze mogen rekenen. Dat zij te paard ten tonele verschijnt in hun tweedjasje van het nieuwe seizoen doet alle andere shows tijdens Paris Haute Couture Week verbleken. De show is ook een kleine ode aan Gabrielle (Coco) Chanel: zij was groot liefhebber van de paardensport en ach, omdat haute couture zó goed met sport samengaat, is de keuze voor Charlotte te paard al snel gemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Brad Pitt dolverliefd op Charlotte Casiraghi'

Hoewel de runway andere koek is dan een parcour dat Charlotte normaal moet afleggen, weet ze zich netjes tussen de modefanaten op de front row te manoeuvreren. Maar goed, daarvoor is ze natuurlijk ook een ervaren ruiter. Hieronder wat kiekjes voor degene die geen uitnodiging voor de exclusieve show in Parijs heeft ontvangen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koningshuis Monaco neemt socials prinses Charlene over op verjaardag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!