Prinses Charlene en prins Albert Beeld © ANP

'Prinses Charlene keert nooit meer terug naar Monaco'

11 maart 2022 21:58

Er is een kans dat Prinses Charlene (44) nooit meer terugkeert naar Monaco. Volgens een bron van de Franse krant 'Voici' zou ze niet meer in het land willen wonen en heeft ze verhuisplannen.

De prinses zou samen met haar kinderen, de tweeling Jacques en Gabriella, ergens anders willen wonen. Volgens een bron wil ze niet dat haar kinderen opgroeien in Monaco. 

Ze had begin vorig jaar een keel-, neus- en oorinfectie opgelopen in Zuid-Afrika en mocht daarom lange tijd niet naar huis vliegen. Toen ze eenmaal onder het mes was geweest, mocht ze weer naar huis, maar bleek mentaal en fysiek oververmoeid.

De prinses zou zich momenteel bevinden in een Zwitserse kliniek in Zürich genaamd Paracelsus Recovery. Volgens het Franse tijdschrift Here is Charlene daar vanwege een verslaving 'aan een explosieve cocktail van pijnstillers en slaappillen', waardoor ze geen slaap meer kon vatten. De kliniek is zeer exclusief, want met maar twintig patiënten per jaar en een prijskaartje van 95.000 euro per week is een verblijf niet voor iedereen weggelegd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Albert deelt hoopvolle gezondheidsupdate over prinses Charlene

Of ze na haar verblijf in de kliniek nog terugkomt naar Monaco is niet duidelijk. Een ingewijde vertelt dat 'het haar niet goed zal doen als ze in Monaco blijft'. Volgens de Duitse krant Bild heeft de prinses zelfs wel een locatie op het oog: ze zou terug willen naar Zuid-Afrika.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wanneer keert prinses Charlene weer terug naar Monaco?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!