Camilla en Charles Beeld © Getty Images

Prins Charles en Camilla bezoeken set van EastEnders

2 april 2022 20:02

Camilla Parker Bowles (74) heeft tijdens het Britse dansprogramma 'Strictly Come Dancing' vorig jaar gestemd op actrice Rose Ayling-Ellis, die meespeelt in de soap 'EastEnders'. Dat onthulde de hertogin van Cornwall zaterdag tijdens een bezoek aan de set van het BBC-programma.

"Soms vergeet je hoeveel mensen er naar onze soap kijken"

Samen met prins Charles bezocht Camilla zaterdag de set van EastEnders, dat net een speciale aflevering had opgenomen ter ere van het platina jubileum van koningin Elizabeth. Tijdens hun bezoek ontmoetten de royals diverse castleden van de serie, waaronder Rose Ayling-Ellis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh my! Camilla Parker Bowles heeft ook het coronavirus te pakken

De actrice, die sinds haar geboorte doof is, kon het koninklijke bezoek zeker waarderen. "Het was geweldig, zo fijn. De koninklijke familie stemde gewoon op mij, soms vergeet je hoeveel mensen er naar onze soap kijken", zei ze volgens de BBC. "Ik ben helemaal overdonderd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Charles onthult zijn 'kleffe' koosnaampje voor Camilla tijdens speech

Rose Ayling-Ellis won vorig jaar de danswedstrijd door in de finale John Whaite en zijn partner te verslaan. John is bekend vanwege zijn deelname aan de Britse versie van het programma Heel Holland Bakt, dat hij in 2012 won.

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt anders dan andere jaren

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!