Harry en Meghan Beeld © GettyImages

'Harry en Meghan laten camera's voor docuserie toe in huis'

19 mei 2022 12:53

Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan Markle (40) hebben volgens 'Page Six' camera's toegelaten in hun miljoenenvilla in Californië. Het stel maakt een docuserie voor Netflix.

"Er wordt nog over gediscussieerd"

Eerder werd het stel al gespot met een cameraploeg in New York. Nu mogen de camera's ook hun privédomein filmen, aldus de Amerikaanse nieuwssite. Of hun kinderen Archie en Lilibet ook te zien zullen zijn, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry vreest voor invloed social media op zijn kinderen

De docuserie is onderdeel van het contract dat het stel met de streaminggigant heeft afgesloten. Naar verluidt krijgt het koppel 100 miljoen dollar voor hun werkzaamheden. Wanneer de docuserie te zien zal zijn, is nog onbekend; het kan eind dit jaar of begin volgend jaar zijn. "Er wordt nog over gediscussieerd", aldus een bron dichtbij de productie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry: 'Door therapie kan ik nu alles aan'

De Britse koninklijke familie zal met argusogen uitkijken naar de docuserie. Later dit jaar komt prins Harry ook nog met een memoires, waarin hij een boekje open zal doen over het wel en wee van zijn koninklijke familieleden, weet Daily Mail. Er is voor de Britse royals dus nog een hoop om naar uit te kijken. 

Vorige maand was Harry nog in Nederland voor de Invictus Games. Hij is een café in Den Haag gespot. In de video hieronder zie je daar meer over.

Annemarie: 'Prins Harry gespot in een pub in Den Haag'

04:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!