Beeld © ANP

Prinses Märtha Louise maakt zich zorgen om doodzieke partner

23 mei 2022 14:30

Het gaat momenteel niet goed met Durek Verrett (47), de partner van prinses Märtha Louise (50) van Noorwegen. De sjamaan zou een niertransplantatie krijgen, maar deze werd op het allerlaatste moment afgezegd. Märtha zou zich ernstige zorgen om hem maken, omdat de tijd nu echt begint te dringen.

"Ik zou willen dat dit eindelijk een keer voorbij was"

Durek kampt al jaren met ernstige nierproblemen. Hij kreeg eerder al een nier van zijn zus Angelina, waarna hij zich langere tijd een stuk beter voelde. Inmiddels is zijn toestand echter weer verslechterd. De sjamaan zou zich maar liefst drie tot vijf keer per week in het ziekenhuis melden voor een dialyse en heeft dus dringend weer een nieuwe nier nodig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noorse prinses Märtha Louise krijgt eigen televisieserie

Märtha wilde aanvankelijk één van haar nieren geven, maar zij bleek geen match te zijn. Tot haar grote opluchting bood de Amerikaanse zangeres Katarina (Kat) Graham zich aan als donor, maar zij heeft zich nu op het allerlaatste moment teruggetrokken om onbekende redenen. Durek laat aan BILD dat hij en Märtha zich grote zorgen maken. "Ik zou willen dat dit eindelijk een keer voorbij was. De klok tikt namelijk!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Speculaties rondom dood ex-man Noorse prinses Märtha Louise

Märtha is de dochter van koning Harald en koningin Sonja. Ze was maar liefst 15 jaar getrouwd met schrijver Ari Behn, met wie ze drie kinderen kreeg, Maud, Leah en Emma. De twee gingen in 2017 uit elkaar. Ari maakte in 2019 een einde aan zijn leven. Ondanks het feit dat ze niet meer bij elkaar waren en Märtha een relatie kreeg met Durek, hadden zij en haar ex-man tot voor zijn dood nog altijd goed contact. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lover prinses Märtha Louise doet boekje open over seksleven

De relatie tussen Märtha en Durek zorgt bij het koningshuis voor opgetrokken wenkbrauwen. De twee zijn zeer openhartig over hun seksleven en Durek liet eerder in een interview al een keer weten dat ze soms wel drie tot vier keer per dag seks hebben. Volgens ingewijden zijn de Noorse royals absoluut dan ook absoluut niet blij met de relatie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!