Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Getty Images

Harry en Meghan delen nieuwe foto van dochter Lilibet

7 juni 2022 11:24

Lijkt ze meer op prins Harry (37) of op hertogin Meghan Markle (40)? En heeft ze rood haar, net als haar vader? Royalty-fans speculeerden lange tijd over het uiterlijk van Lilibet Mountbatten-Windsor. Nu is er een nieuwe foto gedeeld van de 1-jarige dochter van de hertog en hertogin van Sussex en hebben we eindelijk antwoorden.

"Het was een privilege om Lilibets eerste verjaardag met onze families te vieren!"

Dit hele weekend stond in het teken van het Platinum Jubilee van koningin Elizabeth. Heel Groot-Brittannië vierde dat ze zeventig jaar op de troon zit. Op donderdag ontmoette de vorstin ook voor het eerst haar achterkleindochter en naamgenoot Lilibet. De dochter van Harry en Meghan werd afgelopen zaterdag 1 jaar oud, toch worden de foto's van haar verjaardag nu pas gedeeld. Waarschijnlijk omdat het hele weekend in het teken stond van haar overgrootmoeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth heeft eindelijk haar achterkleindochter Lilibet ontmoet

Fotograaf Misan Harriman deelt op Instagram verschillende kiekjes van de verjaardag van Lilibet. 'Het was een privilege om Lilibets eerste verjaardag met onze families te vieren!' zo schrijft hij op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

'Fans Harry en Meghan hadden meer van hen willen zien tijdens jubileum'

Het is niet de eerste keer dat Misan Harriman een bijzonder moment in het leven van Harry en Meghan vastlegt. Misan maakte de ook de foto's waarmee de derde zwangerschap van Meghan werd aangekondigd.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Harry en Meghan voelden zich ongemakkelijk tijdens Platinum Jubilee

Harry en Meghan waren afgelopen weekend aanwezig bij het jubileum van de Queen, maar aangezien de hertog en hertogin een stapje terug hebben genomen als senior royals mochten ze niet overal bij aanwezig zijn. Fans hadden de twee juist wel wat vaker willen zien. In de video hieronder zie je daar meer over.

'Fans Harry en Meghan hadden meer van hen willen zien tijdens jubileum'

05:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!