Kate Middleton, prins Louis en Jo Frost Beeld © ANP

Supernanny Jo Frost onder indruk van opvoeding Kate Middleton

8 juni 2022 13:11

Volgens 'supernanny' Jo Frost (51) heeft Kate Middleton (40) geen 'Eerste Hulp Bij Opvoeden' nodig. De nanny is namelijk erg onder de indruk van hoe Kate met haar jongste zoon Louis (4) omging toen hij tijdens de feestelijkheden in Groot-Brittannië dit weekend even niet leek te luisteren.

"Geweldig dat moeder haar zoon voor al het publiek duidelijk maakt dat hij moet luisteren"

Want als één Britse royal de show stal tijdens de viering van het platina jubileum van Queen Elizabeth, dan was het wel de kleine Louis. Met gekke bekken hier en daar veroverde hij de harten van de Britten én de wereld.

Tijdens de Platinum Jubilee Pageant, op de laatste dag van de viering van het troonjubileum van de Queen, zat Louis naast zijn moeder gekke bekken te trekken. Ook balde hij zijn vuisten en zwaaide hij met z'n armen in de lucht. Vervolgens kon iedereen zien hoe Kate richting Louis leunde en hem klaarblijkelijk vroeg om wat rustiger te doen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gekke bekken en boos: fans smullen van prins Louis (4) op feest Elizabeth

In een reactie op Instagram heeft supernanny Jo Frost laten weten onder de indruk te zijn van Kate en de wijze waarop ze haar zoon toesprak. 'Geweldig dat moeder haar zoon voor al het publiek duidelijk maakt dat hij moet luisteren.'

Op beelden hieronder zie je hoe niet alleen Louis, maar ook zijn oudere zus Charlotte en broer George, de show stalen gedurende de festiviteiten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Haar Kate Middleton zorgt voor 778% stijging in zoekresultaten: 'Haar van een godin'

Achterkleinkinderen Queen Elizabeth stelen de show tijdens jubileum

05:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!