Beeld © Getty Images

Kate Middleton schiet verjaardagsportret van schoonmoeder Camilla

5 juli 2022 11:45

Dat Kate Middleton (40) naast de hertogin van Cambridge óók een getalenteerde fotografe is, wisten we al. Zo schoot ze eerder al prachtige plaatjes van prins George, prinses Charlotte en prins Louis op hun verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden. Nu heeft ze haar portfolio uitgebreid naar nóg een royal: ze fotografeerde namelijk hertogin Camilla voor 'Country Life Magazine'.

"We zouden het geweldig vinden om Kate nog eens te strikken voor een opdracht"

Het ging niet zomaar om een fotoshoot, maar een portret voor Camilla's 75ste verjaardag én de 125ste uitgave van het tijdschrift, waarvan zij voor de gelegenheid gasthoofdredacteur is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Supernanny Jo Frost onder indruk van opvoeding Kate Middleton

Op de foto is te zien dat Camilla poseert op een bankje in de tuin van haar eigen huis in Wiltshire. "We zijn dolblij dat onze gasthoofdredacteur op deze manier is vastgelegd door de hertogin van Cambridge", zo schrijft Mark Hedges, de hoofdredacteur van het blad. "We begrepen dat dit de eerste keer is dat er een formeel portret van de hertogin van Cornwall is gemaakt door de hertogin van Cambridge voor een tijdschrift en we zijn dan ook erg vereerd dat wij hiervoor zijn gekozen. De foto’s zijn geweldig en we zouden het geweldig vinden om Kate nog eens te strikken voor een opdracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Haar Kate Middleton zorgt voor 778% stijging in zoekresultaten: 'Haar van een godin'

Het is overigens niet de eerste keer dat een Britse royal de gasthoofdredacteur is van Country Life Magazine. Prins Charles deed dit eerder al voor zijn 65ste en 70ste verjaardag en prinses Anne deed het voor haar 70ste verjaardag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Middleton maakt indruk op James Bond tijdens première

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!