Beeld © ANP

Camilla en Kate hebben grootste lol tijdens Country Life-shoot

13 juli 2022 08:52

Camilla (74) heeft zich goed vermaakt tijdens de fotoshoot voor het tijdschrift Country Life. De hertogin van Cornwall werd daarvoor gefotografeerd door haar schoondochter Kate Middleton (40), de vrouw van prins William. "We hebben veel lol gehad", zegt Camilla tegen ITV.

"Ze is een buitengewoon goede fotograaf"

"Het was heel ontspannen en het was natuurlijk erg aardig dat de hertogin van Cambridge met haar camera kwam. Ze is een buitengewoon goede fotograaf en het was allemaal heel erg ongedwongen", zegt de echtgenoot van prins Charles. "Er werd weinig aan mijn haar en make-up gedaan. Het was gewoon in de tuin en we hebben veel gelachen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kate Middleton schiet verjaardagsportret van schoonmoeder Camilla

Camilla is vanwege haar 75e verjaardag komende zondag gevraagd als gastredacteur van Country Life. Met de door Kate gemaakte foto pronkt ze op de cover van het nummer dat vanaf woensdag in de winkel ligt.

Prins Charles was vanwege zijn 65e (2013) en 70e (2018) verjaardag ook al gastredacteur van het Britse tijdschrift. Volgens Country Life was zijn tweede editie het bestverkochte nummer ooit van het weekblad.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Camilla in Vogue: 'Kritiek op relatie met Charles was moeilijk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!