Thomas Markle en zijn dochter Meghan Beeld © Channel 5/Getty Images

Vader Meghan Markle voor het eerst weer gespot sinds beroerte

02 augustus 2022 09:25

Thomas Markle (78) heeft in zijn eerste publieke verschijning na een beroerte in mei het Britse volk bedankt voor zijn steun. Tijdens een interview met Markles zoon, Thomas Markle Jr (55), met GB News verscheen de vader van Meghan (40), de hertogin van Sussex, in een korte video.

Op de beelden is te zien dat de 79-jarige, die sinds zijn beroerte problemen heeft met zijn stem, een bord vasthoudt. Daarop staat zijn boodschap aan het Britse volk geschreven. 'Bedankt voor alle beterschapswensen en de steun', valt te lezen op het bord.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Auteur tell-all boek Harry en Meghan komt met nieuw royaltyboek

Markle lag eind mei vijf dagen in het ziekenhuis. Na zijn ontslag uit het ziekenhuis liet hij via een schriftelijke verklaring aan de Daily Mail weten 'enorm dankbaar' te zijn dat hij nog leeft. "Ik weet dat ik heel veel geluk heb gehad", liet hij destijds weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle stelt niet te hebben gelogen tijdens Oprah-interview

Samantha Markle, de halfzus van Meghan, gaf de verstoorde relatie van haar vader met de hertogin van Sussex de schuld van zijn gezondheidsproblemen. Hij zou enorm veel stress ondervinden nu hij al jaren geen contact meer heeft met Meghan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!