Koningin Letizia Beeld © Getty

Koningin Letizia van Spanje onder vuur wegens 'te kort' jurkje

11 augustus 2022 16:54

Koningin Letizia (49) maakt de tongen flink los. Mensen schrokken zich een hoedje toen foto's van de royal in een ultrakort jurkje op het internet verschenen.

"Máxima heeft op een gegeven moment besloten dat ze hele korte dingen niet meer aandoet"

De Spaanse koninklijke familie viert vakantie lekker in eigen land. Hoewel we koning Willem-Alexander en zijn gezin niet zo snel tegen zullen komen op Schiermonnikoog, genieten de royals in Spanje van het Spaanse eiland Mallorca. En daar is koningin Letizia gespot in een kort Zara-jurkje. Koningshuisfans klagen steen en been over de outfit. Zo vinden ze het te kort voor een koningin en vinden ze de koningin te oud voor het jurkje.

Koningin Letizia (links) en koningin Sofia (rechts)
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koningin Letizia legt staatsbezoek af in Zweedse budgetjurk

Annemarie de Kunder, royaltywatcher van RTL Boulevard, zegt dat de Spaanse koningin het best kan hebben. Al zullen we koningin Máxima niet zo snel in zo'n niemendalletje zien paraderen. "Máxima heeft op een gegeven moment besloten dat ze hele korte dingen niet meer aandoet. Het is altijd net op of over de knie." Volgens de koningshuiskenner doet Máxima dit sinds de inhuldiging van haar als koningin in 2013. 

Onze vorstin is een echte fashion icoon. Haar dochters duiken regelmatig haar kledingkast in. Je ziet hier alles over in onderstaande video. 

De prinsessen duiken regelmatig in de kledingkast van mama Máxima

04:17
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koningin Máxima: 'Amalia wil mijn tassendrager zijn'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!