Belgische prinses Maria Laura Beeld © Getty Images

Belgische prinses Maria Laura geeft volgende maand jawoord

14 augustus 2022 16:19

De Belgische prinses Maria Laura (33) stapt volgende maand in het huwelijksbootje met William Isvy. Het nichtje van koning Filip (62) trouwt op 10 september in de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in Brussel. Dat melden Belgische media dit weekend.

Het Belgische hof maakte in december van 2021 de verloving bekend. Het nieuws kwam voor velen als een grote verrassing, aangezien de prinses haar privéleven erg goed weet af te schermen. Veel over het koppeltje is er dan ook niet bekend, ook niet over hun ontmoeting.

In de media wordt er gespeculeerd dat de tortelduifjes elkaar kennen van werk, aangezien ze alle twee in Londen wonen en werken. De prinses is klimaatanalist bij de ngo CIFF, haar verloofde is werkzaam in de vermogensbeheerbranche.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Belgische koning Filip bedroefd door overlijden Arno Hintjens

Maria Laura is de oudste dochter van prinses Astrid en prins Lorenz en een nichtje van de Belgische koning Filip. Laatstgenoemde gaf op 31 januari zijn zegen om te huwen. Dat is nodig als Maria Laura in lijn wil blijven voor de opvolging, momenteel staat ze op de negende plek.

De bruiloft vindt op 10 september plaats in Brussel, in de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal. Waar het wettelijke huwelijk plaatsvindt is niet bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koning Filip bijzonder openhartig over 'zeer moeilijke jeugd'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!