Harry en Meghan Beeld © ANP

Harry en Meghan reizen weer af naar gevreesde Engeland

15 augustus 2022 10:23

Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan (41) reizen over een paar weken weer naar Engeland, waar ze niet altijd met open armen worden ontvangen. De hertog en hertogin van Sussex bezoeken verschillende liefdadigheidsorganisaties die hen 'na aan het hart' liggen, laat een woordvoerder van het echtpaar weten aan Britse media.

De Sussexes beginnen hun bezoek op 5 september in Manchester. Harry en Meghan zijn die dag bij het One Young World Summit, een congres met jonge leiders. Daarna reizen de twee naar Duitsland. In Düsseldorf vieren ze dat de Invictus Games daar een jaar later worden gehouden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Serena Williams onthult details achter look bruiloft Harry en Meghan

Harry en Meghan zijn op 8 september weer in Londen voor de WellChild Awards. Dat zijn prijzen voor kinderen en jongeren die op allerlei manieren geconfronteerd worden met levensbedreigende aandoeningen en ziekten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stripper uit Las Vegas veilt gedragen onderbroek prins Harry

De Sussexes, die sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis in Amerika wonen, waren in juni voor het laatst in het Verenigd Koninkrijk. Toen waren de prins en zijn vrouw overgekomen vanwege het troonjubileum van koningin Elizabeth.

'Harry en Meghan gedroegen zich als boze pubers tijdens festiviteiten Queen'

06:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!