Prinses Charlene van Monaco en haar kinderen Beeld © Getty Images

Tweeling Albert en Charlene van Monaco geeft zichzelf knipbeurt

3 september 2022 15:27

Hoewel prinses Charlene van Monaco zelf een korte coupe rockt, is de 44-jarige minder blij dat haar dochter Gabriella (7) ook de schaar erbij gepakt heeft. Op foto’s is te zien dat de tweeling er een behoorlijk verknipt en ongelijk kapsel aan heeft overgehouden.

"Gabriella heeft zichzelf en haar broertje geknipt"

Bij de post laat Charlene weten dat het haar dochter Gabriella is geweest die haar eigen haar, en dat van haar broer Jacques, heeft geknipt. 'Gabriella heeft zichzelf en haar broertje geknipt. Ik kijk nu al uit naar school aanstaande maandag', schrijf de royal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herstel prinses Charlene van Monaco 'lang, moeilijk en pijnlijk'

Gelukkig vond het incident niet afgelopen mei plaats. Toen was er voor Jacques en Gabriella namelijk een belangrijke rol weggelegd tijdens de Grand Prix van Monaco. Jacques mocht voor het eerst de zogenaamde lap of honor (een ererondje op het circuit voor de race, red.) doen met zijn vader.

Ook betrad hij, ietwat verlegen, met Albert het podium om een trofee uit te reiken aan Sergio Perez die namens Red Bull de race won. Charlene en Gabriella gaven een trofee aan de nummer twee: Carlos Sainz van Ferrari. Andrea Casiraghi reikte de derde prijs uit aan onze eigen Max Verstappen, die ook dit weekend weer flink aan de bak moet in Zandvoort.

Fatima scheurt alvast door racebaan van Grand Prix van Zandvoort

06:39
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlene maakt na lange tijd eerste officiële reis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!