Prinses Amalia Beeld © ANP

Duitse media: 'Prinses Amalia en Isebrand uit elkaar'

12 september 2022 16:01

Duitse media spreken van een 'groot liefdesdrama' voor prinses Amalia (18). Het zou over en uit zijn met haar Duitse liefje Isebrand.

'Groot drama rondom prinses Amalia's eerste liefde', prijkt er op de cover van het Duitse tijdschrift Freizeit König. In het artikel valt te lezen dat Isebrand volgens bronnen zijn relatie met Amalia nooit helemaal serieus heeft genomen, zo vertaalt Story. Hoe dat precies naar voren is gekomen, is niet duidelijk maar dat zou wel de reden van de breuk zijn. 

Amalia studeert sinds vorige week aan de Universiteit van Amsterdam. Dit liefdesverdriet maakt dat extra zwaar, denk je misschien. Maar het lijkt erop dat de romance al wel eventjes over is. In april doet Amalia nota bene zelf een uitspraak waaruit op is te maken dat de relatie niet lang zou beklijven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Gelekte filmpjes van prinses Amalia’s studententijd verwacht’

Tijdens de persconferentie na de zomerfotosessie op Paleis Noordeinde in juni, vraagt royaltydeskundige Jeroen Snel naar haar liefdesleven. Dat houdt de prinses liever voor zichzelf, antwoordt ze: "Maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die dat hoort." Waarmee ze dus al duidelijk maakt dat haar relatie met Isebrand niet onder de categorie 'serieus' valt - en misschien dan zelfs al over is.

De paparazzifoto's van Amalia en Isebrand op de Brooklyn Bridge in New York zijn dus het enige wat het publiek dat er naar zoekt ooit van hen te zien krijgt. Haar prins (of prinses) op het witte paard komt nog wel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Beveiliging gaat mee als prinses Amalia met scharrel naar huis gaat'

Bovendien heeft Amalia wel wat anders aan haar hoofd, met haar pittige studie. Daarnaast staan er de komende tijd nog meer spannende momenten in haar agenda, vertelt onze royaltyverslaggever Annemarie de Kunder: 

Amalia maakt indruk met eerste solo-fotosessie: 'Heel knap'

05:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!