Meghan en de Queen Beeld © Getty Images

'Queen Elizabeth stimuleerde Meghan relatie met vader te herstellen'

28 september 2022 08:32

Koningin Elizabeth heeft Meghan (41) geprobeerd te stimuleren om de relatie met haar vader, Thomas Markle, te herstellen. Dat stelt royaltyverslaggever Katie Nicholl in haar boek 'The New Royals'.

"De koningin zag hoe beschadigend de situatie was tussen Meghan en haar vader en heeft met haar hierover gesproken"

"De koningin zag hoe beschadigend de situatie was tussen Meghan en haar vader en heeft met haar hierover gesproken", valt in het boek te lezen. "Om haar zo aan te moedigen met Thomas te gaan praten."

Een bron binnen de koninklijke familie zou aan Nicholl verteld hebben dat de hele situatie met Meghan en haar vader volgens Elizabeth slecht afgehandeld werd, en dat als er dingen anders waren gedaan de uitkomst beter had kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Harry en Meghan keren terug naar kinderen na uitvaart Queen Elizabeth

Thomas zou zijn dochter naar het altaar brengen op de dag dat ze trouwde met prins Harry, maar na een rel rondom foto's die een paparazzifotograaf in opdracht van Meghans vader maakte liet hij toch verstek gaan en nam toenmalig prins Charles de honneurs waar.

In haar leven heeft Queen Elizabeth behoorlijk wat dingen meegemaakt, leuk én minder leuk uiteraard. RTL Boulevard heeft de grappigste momenten in het leven van de langstzittende Britse monarch ooit op een rijtje gezet:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Grafsteen van Queen Elizabeth onthuld door Buckingham Palace

Geinen met de Queen: Elizabeth II's leukste momenten

01:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!